Boka vår flyttfirma – med eller utan flyttstädning

Flyttfirma

Letar du efter ett pålitligt flyttfirma som är lyhörd för dina specifika behov och för att kunna erbjuda dig exakt den hjälp du behöver när du skall byta bostad? Du är då ett steg närmare lösningen! Genom att anlita Hazem flytt & städ kan du känna dig säker under hela flyttprocessen eftersom vi ser till att din flytt blir både smidig och kostnadseffektiv. Vi på Hazem flytt & städ är alltid redo att vara hjälpsamma. Med stor kapacitet, bred kunskap och många års erfarenhet från alla typer av flyttning har vår flyttfirma vad som krävs för att effektivisera och underlätta din flytt.

Att flytta kan bli både tungt och tidskrävande. Med Hazem flytt & städ kan du flytta snabbt, effektivt och säkert och du kan bestämma hur mycket hjälp du behöver. Våra anställda har fått utbildning i transport och förpackning samt hygien och kommersiell städning.  Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bohagsflytt

  • Bohagsbesiktning
  • Packning
  • Lastning och transport
  • Lossning
  • Uppackning
  • Slutstädning av bostaden ni lämnar

Allt detta till ett fast pris som har offererats och godkänts av er. Det finns alltså ingen risk för obehagliga överraskningar vad gäller kostnaden.

Undvik tunga flytt – anlita oss för hjälp!
Vi erbjuder även flytt- och magasinering

Magasinering

Vi erbjuder flytt- och magasinering om den nya bostaden inte är tillgänglig eller du är i behov av magasinering. Vi har ett varmlager med en säker och omsorgsfull förvaring av tillhörigheter. Vi samarbetar med de största magasineringsbolagen för att erbjuda er den bästa kvalitén och pris.

Packning

Önskar ni få hjälp med packning, uppackning eller montering av möbler och liknande under flytten så hjälper vi även gärna till med detta så att ni snabbt kan få upp ert nya hem på plats. Vi kan även köra saker till återvinningen om ni vill ha hjälp med det.

Vi hjälper till med packningen när du inte har tid!